Tandartspraktijk Rossum


terug...
Mondonderzoek

Deze helaas onvermijdelijke pagina's vol met kleine letters zouden geen verrassingen voor u moeten opleveren, er is alleen maar geprobeerd aan te sluiten bij wat tegenwoordig gebruikelijk is in een gewone tandartspraktijk in Nederland.

Volgens huidige inzichten zijn al deze regels niets bijzonders. De laatste concepten van de Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT) zijn hiervoor gebruikt. Belangrijk is vooral dat u verondersteld wordt met de algemene voorwaarden bekend te zijn. U vindt een exemplaar ter inzage in de wachtkamer op het loket. De tekst staat ook op de achterzijde van elke factuur.

Privacy

Tandartspraktijk Rossum verwerkt medische gegevens van patiĆ«nten. Vanwege de gevoeligheid van deze gegevens zijn er door de overheden beschermende regels opgesteld. In ons privacyreglement kunt u lezen welke persoonsgegevens wij verwerken en waarvoor. Er staat welke rechten u heeft als betrokkene. Mocht u vragen hebben of uw rechten willen uitoefenen dan kunt u contact opnemen met B.R. van Pelt via tandartspraktijkrossum@protonmail.com Het privacyreglement (versie 31 mei 2020) vindt u hier (pdf: 7 pagina's).

De algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden (versie 10 januari 2018) staan ook hier (pdf: 1 pagina).