Tandartspraktijk Rossum


terug...
Mondonderzoek

Experiment 2012
Alleen in 2012 was dat bij wijze van experiment een jaartje anders, maar dat 3-jarig experiment is voortijdig stopgezet. Vanaf 1 januari 2013 bepaalt de overheid door middel van de NZA weer de maximale tandartstarieven. Ook alle toegestane behandelingen worden regelmatig door de NZA vastgesteld en gewijzigd. Elke behandeling heeft daarom voor alle tandartsen in Nederland een vaste code, omschrijving en maximaal tarief. Dit wordt vervolgens door de NZA gepubliceerd. De meeste tandartspraktijken hanteren die maximale tarieven, en dat is hier niet anders.

2022
Per 1 januari 2022 zijn de tarieven met ongeveer 2,4% procent verhoogd. U kunt de tarieven die gelden in 2022 downloaden op de website www.overheid.nl, maar ook de KNMT-tarievenlijst hier downloaden (pdf: 108 pagina's).

2023
Per 1 januari 2023 zijn de tarieven met ongeveer 7,7% procent verhoogd. U kunt de tarieven die gelden in 2023 downloaden op de website www.overheid.nl, maar ook de KNMT-tarievenlijst hier downloaden (pdf: 116 pagina's).

Zodra duidelijk is wat er in uw situatie het beste kan gebeuren, zijn dus ook de kosten ervan duidelijk. U krijgt een schriftelijke opgave als U dat wilt.

De algemene betalingsvoorwaarden staan hier (pdf: 1 pagina).